vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.185 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i stof. Skab et stilfuldt soveværelse med denne elegante og behagelige seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693136 Kategori:

Tag på en drømmerejse mod en forbedret nattesøvn med vidaXL kontinentalsengen i lysegråt stof på 160×200 cm. Et møbelstykke designet til at løfte din soveoplevelse til nye højder af luksus og komfort. Lad dig forføre af det enkle og rene udtryk i det slidstærke stof, der ikke blot lader din seng se godt ud, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl er din trofaste følgesvend, der tilpasser sig lige præcis din højde, mens den tilbyder en solid rygstøtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af med en god bog eller din yndlingsserie.

Madrassen er en sand mester i ydeevne med sine individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform. Lydløst og effektivt absorberer de eventuelle bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde støtte skaber en perfekt balance mellem stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den hudvenlige topmadras fuldender din soveoase med sit bløde og behagelige stofbetræk, der indhyller dig i ren velvære og komfort. For at sikre din sengs hygiejniske standarder, kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er brudt. Men lad ikke det hindre dig i at opleve drømmesøvnen på denne fantastiske kontinentalseng.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke bare en seng. Du investerer i din nattesøvn, din komfort og din velvære. Så træd ind i en verden af luksus og ro, hvor hver eneste detalje er designet til at skabe den ultimative soveoplevelse. Drøm stort, sov bedre med vidaXL kontinentalsengen i lysegråt stof på 160×200 cm.

Scroll to Top