vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

4.451 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrå stof. Ideel til en god nats søvn i stil. Oplev den ultimative søvnoplevelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693199 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 200×200 cm. Denne seng er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med æstetisk appel og funktionalitet.

Sengens slidstærke stof i en elegant mørkegrå farve tilføjer en sofistikeret og stilfuld touch til dit soveværelse. Det åndbare stof sikrer, at du kan hvile behageligt og stadigvæk vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra støtte til din ryg, men lader dig også tilpasse sengen til dine personlige behov. Uanset om du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen, vil den justerbare sengegavl sikre din komfort.

Madrasen med pocketfjedre kombinerer høj kvalitet og holdbarhed med enestående tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og kræver ekstra støtte.

Topmadrassen, betrukket med hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Dette sikrer en behagelig og hygiejnisk soveoplevelse hver nat.

Med sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras inkluderet i pakken, får du alt hvad du behøver for at skabe din drømmeseng. Den medfølgende brugermanual gør monteringen enkel og problemfri, så du kan nyde din nye kontinentalseng med det samme.

Lad vidaXL kontinentalsengen med madras være det ultimative centrum for dit soveværelse, hvor luksus, komfort og elegance mødes for at give dig din bedste søvnoplevelse nogensinde. Investér i din søvnkvalitet og oplev, hvordan en god nats søvn kan gøre en verden til forskel i dit velvære og daglige liv.

Scroll to Top