vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

3.670 kr.

Få luksuriøs komfort med vores ekstrabrede kontinentalseng i stilfuldt stofdesign. Investér i god søvn i dag. Besøg vores side nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691818 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng i lysegrå stofudgave på 140×200 cm vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Forestil dig at glide ind i en dyb og afslappende søvn på denne luksuriøse seng hver nat.

Det slidstærke stof på sengen giver et elegant og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt. Du kan tilpasse sengegavlens højde efter dine præferencer, så du opnår den ideelle rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver en ekstra lag af komfort til din nattesøvn. Alt i alt tilbyder denne kontinentalseng den ultimative soveoplevelse, der vil forkæle dine sanser og give dig en veludhvilet start på dagen.

Med en elegant lysegrå farve og en solid konstruktion af stål og træ, er denne kontinentalseng både smuk og holdbar. Pakken indeholder alt hvad du behøver for at samle sengen nemt og hurtigt.

Giv dig selv den gave at investere i din søvnkvalitet med denne vidaXL kontinentalseng. Oplev den ultimative komfort og luksus hver nat og vågn op frisk og veludhvilet klar til en ny dag. Gør din søvn til en prioritet med denne enestående kontinentalseng – du fortjener det.

Scroll to Top