vidaXL tyngdetæppe 200×230 cm 13 kg stof grå

653 kr.

Få en dyb og beroligende søvn med vidaXL tyngdetæppet 200×230 cm. Det tunge stof og store størrelse sikrer en behagelig og afslappende naturlig søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401338181241 Kategori:

Livet er fyldt med travlhed, stress og uro, og det kan være svært at finde den dybe, velbehagelige søvn, som vores krop og sind har brug for. Men frygt ej, for med vidaXL tyngdetæppe 200×230 cm 13 kg i en elegant grå farve er din søvnredning her.

Designet til at tilbyde en omsluttende følelse af beroligende tryk, er dette tyngdetæppe det ultimative værktøj til at slippe af med bekymringer og finde indre ro. Den bløde og behagelige bomuldsstof er ikke kun en fryd for huden, men det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde tyngdetæppets fordele i mange år fremover.

For at forstærke effekten af trykket er dette tyngdetæppe fyldt med en unik kombination af allergivenlige og lugtfrie glasperler og polyesterfibre, der sikrer en jævn vægtfordeling over hele kroppen. De kompakte, quiltede lommer gør, at vægten fordeler sig perfekt, så du kan slappe af uden ujævnheder eller ubehag.

Praktiske indvendige løkker giver dig mulighed for nemt at fastgøre tyngdetæppet til ethvert dynebetræk i samme størrelse, hvilket giver dig friheden til at tilpasse og skifte udseendet efter dine præferencer. Med sine imponerende dimensioner på 200 x 230 cm er dette tyngdetæppe velegnet til både enkelt- og dobbeltsenge og er designet til at simulere 10 % af din kropsvægt for den optimale søvnoplevelse.

Så giv dig selv den gave, du fortjener – invester i dit helbred og velvære med dette fantastiske vidaXL tyngdetæppe. Slap af, lad bekymringerne flyde væk og nyd en dyb og forfriskende søvn hver nat. Din krop og sind vil takke dig.

Scroll to Top