vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

5.212 kr.

Oplev ultimativ luksus i din seng med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant fløjl og en komfortabel madras får du en drømmende søvnoplevelse i lysegråt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945550 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm i en smuk lysegrå farve vil transformere dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med sit bløde fløjlstof, der er kendt for dets behagelige touch og luksuriøse udseende, vil denne seng være det perfekte centrum for din søvnoplevelse.

Sengens sengegavl, der kan justeres i højden, giver ikke kun en elegant finish, men også den nødvendige støtte, når du gerne vil læne dig tilbage og slappe af med en god bog eller en film. Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer optimal støtte og komfort hele natten. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven eller foretrækker en fastere overflade. Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse mod daglig slitage. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant forlængelse af sengen ved fodenden.

Glem ikke, at denne kontinentalseng er ikke kun et praktisk møbel, men også et stilfuldt element, der vil give dit soveværelse et løft i både design og funktionalitet. Med en brugervenlig manual til nem montering kan du hurtigt og problemfrit opgradere din soveoplevelse med dette elegante sæt, der indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk. Lad denne vidaXL kontinentalseng med madras være dit ultimative valg for en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top