vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

5.160 kr.

Få den ultimative luksus-søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng i blødt fløjl og ekstra komfortabel madras. Gør din søvn til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917038 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå
Pris: 5415,00 DKK

Lad dig fordybe i en verden af luksus og komfort med vores smukke kontinentalseng fra vidaXL. Denne elegante seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde og skabe en følelse af ren velvære i dit soveværelse.

Sengens bløde fløjlsmateriale føles utroligt behageligt mod huden og tilføjer en luksuriøs touch til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, mens du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krops konturer og sikrer en god nats søvn uden at gå på kompromis med holdbarhed og støtte. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Derudover er den hudvenlige topmadras en ekstra bonus, der tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Topmadrassen er lavet af slidstærkt materiale og sørger for, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk i fodenden. Den er både praktisk og stilfuld og fuldender det luksuriøse udseende af din seng.

Skab dit eget lille paradis af søvn og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med dette sæt får du alt hvad du behøver for en god nats søvn: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk.

Giv dig selv den ultimative forkælelse ved at investere i vores vidunderlige kontinentalseng. Det er ikke kun en seng – det er en oplevelse af ren luksus og velvære, der vil forvandle dit soveværelse til et sandt fristed for afslapning og hvile.

Scroll to Top