vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.691 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL – designet med komfort og stil i tankerne. Få den bedste nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883245 Kategori:

Stil og komfort mødes perfekt i denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en smuk mørkebrun farve. Med et enkelt og rent look bidrager denne seng til at skabe en afslappende atmosfære i dit soveværelse. Den slidstærke stofbetræk af 100 % polyester er ikke kun behageligt mod huden, men tillader også fri luftcirkulation for en behagelig søvnoplevelse hele natten.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er madrassen med pocketfjedre, som sikrer en optimal støtte og komfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din kropsform, hvilket reducerer trykpunkter og sikrer en jævn og afslappende søvn. Den mellemhårde fasthed på madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, velegnet til enhver sovestilling.

Sengegavlen på kontinentalsengen kan justeres i højden for at opfylde dine personlige præferencer og give den rette støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Den medfølgende topmadras giver ekstra blødhed og beskyttelse mod slid, samtidig med at den er let at rengøre og holde vedlige.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, tilføjer et ekstra element af stil til din indretning. Udover at fungere som ekstra siddeplads i dit hjem, kan bænken også placeres ved fodenden af sengen som en praktisk og elegant løsning.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras investerer du ikke kun i en god nats søvn, men også i en stilfuld og funktionel indretning til dit soveværelse. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for nem montering, og med den holdbare konstruktion kan du se frem til mange års komfortabel og afslappende søvn. Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse i dag med denne elegante kontinentalseng.

Scroll to Top