vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl sort

4.693 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores kontinentalseng. Integreret LED-lys for en sofistikeret atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876879 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 160×200 cm i fløjlsort vil transformere dit soveværelse til en oase af komfort og elegance. Indbegrebet af luksus, denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse med sit bløde og luksuriøse fløjlstof, der er behageligt at røre ved. Den medfølgende sengegavl er praktisk justerbar i højden og giver fremragende støtte, når du sidder op og slapper af.

Det spektakulære LED-lys langs sengens kant tilføjer en stemningsfuld atmosfære til dit soveværelse og skaber en hyggelig belysning, der er perfekt til at slappe af før sengetid. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig nats søvn med optimal støtte og komfort. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne, hvilket resulterer i en lydløs og stødabsorberende base for en forstyrrelsesfri søvn.

Sengen leveres desuden med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig mod huden. Med en enestående kombination af materialer og designelementer tilbyder denne kontinentalseng et sofistikeret udtryk, der vil forvandle dit soveværelse til en stilfuld og indbydende oase. Uanset om du slapper af med en god bog eller falder i søvn under det blide LED-lys, vil denne kontinentalseng med LED-lys tilbyde dig en luksuriøs søvnoplevelse, der overgår dine forventninger.

Vær opmærksom på, at denne kontinentalseng med LED-lys er en investering i din søvnkomfort og velvære. Med en enkel og elegant sort fløjlfarve er denne seng designet til de kræsne kunder, der værdsætter kvalitet og stil i deres møbler. Så tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys, hvor komfort og elegance forenes i et enestående design, der vil berige dit livsstil og transformere dit soveværelse til en drømmeoase.

Scroll to Top