vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.633 kr.

Opdag luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng – det ultimative valg til en god nattesøvn. Bestil nu og forvandl dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335877866 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun stofudgave på 140×200 cm. Den perfekte kombination af stilfuldt design og uovertruffen komfort gør denne seng til det ultimative valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn.

Det slidstærke stof i en elegant mørkebrun farve giver sengen et eksklusivt look, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl tilbyder ergonomisk støtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig kroppens form og sikrer en optimal liggeposition. Den mellemhårde støtte giver stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Med den medfølgende hudvenlige topmadras kan du fuldende din søvnoplevelse og nyde en ekstra lag af blødhed og komfort.

Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Den perfekte løsning til at tilføje en ekstra touch af elegance og funktionalitet til dit soveværelse.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vores vidaXL kontinentalseng med madras i smuk mørkebrun stof. Med høj kvalitet og ekstra finesser er denne seng det ultimative valg for alle, der ønsker det bedste af det bedste. Sørg for at følge den medfølgende brugermanual for nem montering, og få en god nats søvn i luksus og stil.

Scroll to Top