vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl lysegrå

4.923 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjlsmateriale i lysegrå er dette sengen, der forvandler dit soveværelse til en stilfuld oase. Bestil nu og oplev ultimativ komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875722 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl lysegrå er den ultimative kombination af luksus, komfort og stil til dit soveværelse. Denne smukke kontinentalseng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også bringe en aura af elegance til dit rum.

Den bløde fløjlopbetræk af høj kvalitet føles luksuriøst at røre ved og skaber en hyggelig atmosfære. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition for optimal komfort, når du læser eller ser tv i sengen.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, tilføjer en spektakulær touch og skaber en afslappende belysning, perfekt til en beroligende atmosfære om aftenen. LED-lyset er ikke kun smukt, men også praktisk for dem, der elsker at læse eller slappe af i sengen.

Denne kontinentalseng er ikke kun stilfuld, men også yderst funktionel. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre og en topmadras af høj kvalitet får du den perfekte støtte og komfort til en god nats søvn. Den hudvenlige topmadras sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med et elegant design i lysegrå velour og en solid konstruktion af træ vil denne seng være det imponerende centrum i dit soveværelse. Og med den medfølgende LED-lys, madrasser og topmadras har du alt, hvad du behøver for den ultimative soveoplevelse.

Gør dit soveværelse til en oase af komfort og stil med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad denne seng være det perfekte sted at slappe af, drømme og genoplade, mens du omgiver dig med luksus og skønhed hver nat.

Scroll to Top