vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl sort

4.846 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL’s elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab stemning og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876681 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl på 160×200 cm vil ikke bare forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse. Dygtigt designet med fokus på både stil og komfort, vil denne seng blive hjertet i dit soveværelse.

Det bløde fløjlsmateriale skaber en luksuriøs og behagelig overflade, perfekt til afslapning og hvile. Den justerbare sengegavl giver en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, samtidig med at den tilføjer et stilfuldt udtryk.

Det farverige LED-lys langs sengens ramme skaber en stemningsfuld atmosfære og tilføjer et strejf af moderne elegance til dit soveværelse. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er komfort og holdbarhed i topklasse, samtidig med at støddæmpning og støjabsorbering sikrer en rolig nattesøvn.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse, mens USB-stikket giver dig mulighed for nem adgang til opladning af dine enheder. Det praktiske ved denne seng er, at du kan klippe LED-lyset til præcis den længde, du ønsker, for at skabe det perfekte lysmiljø.

Med en kombination af stil, komfort og funktion er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for enhver, der søger en sofistikeret og luksuriøs søvnoplevelse. Forvandl dit soveværelse til et oase af velvære med denne elegante kontinentalseng – din nøgle til en god nattesøvn og en mere stilfuld livsstil.

Scroll to Top