vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

5.231 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design er den den perfekte kombination af komfort og stil. Oplev en god nats søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335840915 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 160×200 cm i en smuk gråbrun farve er mere end bare en seng – det er en oase af ro og velvære i dit soveværelse. Denne seng vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig en fornemmelse af luksus, du ikke vil kunne undvære.

Lad os starte med det ydre. Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun giver et elegant og rent udseende, men også er åndbart og holdbart. Det betyder, at din seng vil se smuk ud i mange år fremover. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du tilpasse din komfort og understøtte din ryg optimalt, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det mest iøjnefaldende ved denne seng er det farverige LED-lys, der er indbygget i sengerammen. Skab en atmosfære af ro og afslapning med det stemningsfulde lys, der med garanti vil forvandle dit soveværelse. LED-striben har en imponerende længde og kan tilpasses efter dine præferencer, så du kan skabe den perfekte atmosfære til en god nats søvn.

Når det drejer sig om selve komforten, er denne kontinentalseng udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du og din partner kan nyde en uafbrudt nats søvn. Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, hvilket giver dig den ultimative komfort og støtte hele natten.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at USB-strømkilden ikke medfølger, men med den certificerede 5V USB vil du kunne nyde det praktiske USB-stik, der er indbygget i sengen.

Skab dit personlige fristed med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Med dens elegant design, komfortable madras og stemningsfulde belysning er du garanteret en god nats søvn og en følelse af luksus hver eneste nat. Dette er mere end bare en seng – det er din billet til en afslappet og luksuriøs søvnoplevelse.

Scroll to Top