vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

4.643 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med integreret LED-lys, stof i høj kvalitet og stilfuldt design. Søvn i luksus i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838596 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun, Pris: 4840.00
Med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du skabe din egen oase af komfort og stil i soveværelset. Denne seng er ikke bare en almindelig seng; den er et kunstværk i sig selv med sit moderne design og innovative funktioner.
Sengen er betrukket med en slidstærk stof i en elegant mørkebrun farve, som giver et luksuriøst udtryk og passer smukt ind i enhver indretning. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for optimal komfort og fungerer også som en støttende ryglæn, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.
Det unikke ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, som skaber en stemningsfuld atmosfære i soveværelset. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter, så du altid kan tilpasse lyset efter dit humør og behov.
Den indbyggede madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en behagelig og støttende liggeoplevelse hele natten lang. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret. Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig stof, der føles blød og behagelig mod huden.
Vi sørger for, at din kontinentalseng med LED-lys leveres sikkert og nemt til din dør. Monteringsprocessen er enkel og ligetil med den medfølgende brugermanual. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men du kan tilslutte sengens LED-lys til en certificeret 5V USB-strømkilde for at nyde den stemningsfulde belysning.
Gør dit soveværelse til et rum fyldt med stil, komfort og modernitet med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev den ultimative søvnkomfort og skab en unik atmosfære med denne unikke seng, der er skabt til at opfylde dine drømme om en perfekt nattesøvn.

Scroll to Top