vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

5.400 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde seng i gråbrun stof med integreret LED-lys vil forvandle dit soveværelse. Bestil nu og få den bedste natte søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838605 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er mere end bare et sted at sove – det er en oplevelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til en stilfuld oase af komfort og ro.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, det er også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Den justerbare sengegavl giver fremragende støtte, mens du læser eller ser tv, og det farverige LED-lys skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nats søvn med optimal støtte og komfort. Den hudvenlige topmadras giver en ekstra lag blødhed og beskyttelse.

Den praktiske USB-port giver dig mulighed for at oplade dine enheder bekvemt fra sengen, og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg. Bemærk, at for din sundhed og sikkerhed kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med detaljer i gråbrunt stof og en elegant moderne udstråling vil denne kontinentalseng med LED-lys blive det mest imponerende element i dit soveværelse. Skab en luksuriøs og behagelig atmosfære med denne enestående seng fra vidaXL. Træd ind i en verden af stilfuld søvn, og oplev selv forskellen.

Scroll to Top