vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

4.443 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vores stilfulde kontinentalseng. Inkluderer LED-lys og skaber en hyggelig atmosfære. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811503 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng med LED-lys er ikke bare et møbel – det er en oase af komfort og stil, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte tilflugtssted. Med sit moderne design og høje funktionalitet er denne seng det ultimative valg for enhver, der ønsker en perfekt nattesøvn kombineret med en forbløffende æstetik.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer både elegance og varme til rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddekomfort, uanset om du læser en bog eller ser en film. Og med det farverige LED-lys kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse, lige fra beroligende blå nuancer til livlige røde toner.

Den indbyggede madras med pocketfjedre kombinerer høj kvalitet med enestående komfort. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en forstyrrelsesfri søvn hver nat. Topmadrassen er dækket af et hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden. Og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg.

Vær opmærksom på, at produktet leveres uden en 5V USB-strømkilde. Men med den certificerede USB-stik er du garanteret sikker og pålidelig belysning hele natten. Lad denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys være kronen på værket i dit soveværelse, hvor komfort og design forenes på smukkeste vis. En god nats søvn har aldrig set så stilfuld ud.

Scroll to Top