vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå

3.605 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med integreret LED-lys og elegant fløjlsoverflade. Gør din søvn til en oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805865 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i lysegrå nuance. Denne imponerende seng vil forvandle dit soveværelse til et elegant og indbydende fristed, hvor du kan nyde øjeblikke af luksus og afslapning.

Sengens bløde fløjlbetræk er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også et strejf af elegance til ethvert rum. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, så du kan sidde komfortabelt og læse eller se tv. Farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en stemningsfuld atmosfære og tilfører en unik og moderne touch til din indretning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at give en behagelig og støttende liggeoplevelse. Med pocketfjedrene, der absorberer støj og stød, vil du kunne slappe af i en rolig og fredfyldt søvn. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer et ekstra lag af komfort og beskyttelse.

Vi har tænkt på alle detaljer for at sikre den bedst mulige oplevelse for dig. Hver seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og den medfølgende USB-stik er klar til at oplyse dit rum med en blid belysning. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men du kan nyde den stemningsfulde belysning med lethed.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i lysegrå nuance. Skab en luksuriøs oase i dit hjem, hvor du kan hvile og genoplade din krop og sjæl. Oplev selv den sublime komfort og elegante design, som denne seng har at tilbyde, og lad dig fordybe i ren velvære og stil.

Scroll to Top