vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.023 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og smukt fløjlsmateriale sætter denne seng standarden for elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805968 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smukt mørkeblå velour. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men et kunstværk i sig selv, der vil transformere dit soveværelse til en oase af stil og elegance.

Sengens bløde fløjlsmateriale inviterer dig til at svøbe dig i ren luksus og komfort, mens den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se din yndlingsserie. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en atmosfære af ro og afslapning med mulighed for at skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn hele natten. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfortlag og beskyttelse mod slid.

Samtidig med at sengen er et kunstværk, er den også praktisk og nem at montere med den medfølgende brugermanual. Med et USB-stik integreret i sengen har du mulighed for at oplade dine enheder bekvemt og let.

Forkæl dig selv med et møbel, der går ud over det sædvanlige – en kontinentalseng, der ikke kun lover en god nats søvn, men også en unik og luksuriøs oplevelse hver gang du træder ind i dit soveværelse. Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys får du ikke bare en seng – du får et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et rum af ren elegance og komfort.

Scroll to Top