vidaXL kontinentalseng LED-lys 100×200 cm kunstlæder cappuccinofarvet

3.301 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luxuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design vil denne seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802760 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i cappuccinofarvet kunstlæder får du ikke bare en seng, du får et stykke luksusdesign, der forvandler dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Denne seng er ikke bare et sted at hvile hovedet, det er en statement-piece, der vil inspirere dig hver dag.

Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet kombineret med det elegante cappuccinofarvede design giver sengen et tidløst og sofistikeret udseende, der passer perfekt til enhver indretning. Vedligeholdelse er en leg, da kunstlæderet er let at rengøre med en fugtig klud og modstandsdygtigt over for pletter.

Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie. LED-stripen, der lyser op i farverige nuancer, tilføjer en stemningsfuld belysning til dit soveværelse og skaber en beroligende atmosfære, perfekt til afslapning før sengetid.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig din krop for en behagelig og støttende søvnoplevelse. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en blød og komfortabel overflade at hvile på.

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys investerer du ikke bare i en seng, du investerer i din velvære og din søvnkvalitet. Lad denne seng være det centrale fokuspunkt i dit soveværelse og oplev en ny form for luksus og komfort hver nat. Drøm stort og sov godt med denne unikke og inspirerende seng fra vidaXL.

Scroll to Top