vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

2.942 kr.

Kryb ind i luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys, stof i lysegrå og en størrelse på 90×190 cm, er dette den ultimative kombination af stil og komfort. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773362 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare et møbel, den er et kunstværk til dit soveværelse. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng forvandle din søvnoplevelse til ren luksus.

Det enkle og rene look af den slidstærke stofbeklædning skaber en beroligende atmosfære i rummet. Sengegavlen kan justeres i højden for optimal støtte, når du ønsker at slappe af og læse en god bog eller se din yndlingsserie på tv.

Et af de mest imponerende elementer ved denne seng er det farverige LED-lys, som giver dig mulighed for at skabe en hyggelig stemning i soveværelset. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støjsvag nattesøvn, samtidig med at den tilpasser sig din kropsform perfekt.

Topmadrassen er ikke kun behagelig at ligge på, den er også hudvenlig, hvilket giver dig ekstra komfort og velvære. Du kan være sikker på at få en god nats søvn på denne kontinentalseng.

Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri.

Skab din personlige oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse og opgrader din søvnoplevelse til et helt nyt niveau med denne unikke seng med LED-lys.

Scroll to Top