vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

4.344 kr.

Giv dit soveværelse en luksuriøs opgradering med vores komfortable kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil til en overkommelig pris. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738343 Kategori:

Denne fløjlsbeklædte kontinentalseng fra vidaXL er en sand perle, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og luksus. Med målene 140×200 cm er denne seng designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse. Den bløde og luksuriøse fløjlfornyelse på sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er praktisk designet til at give dig optimal støtte, når du sidder op og slapper af i sengen. Den kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en uovertruffen støtte, der tilpasser sig din krop og sikrer en god nats søvn uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemhård fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Med sit hudvenlige stofbetræk og bløde skumfyld vil du vågne op hver morgen helt udhvilet og klar til en ny dag. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Den lysegrå farve og det elegante design på denne kontinentalseng vil give dit soveværelse en sofistikeret og stilfuld finish. Med et solidt lærketræsrør og konstrueret træ er denne seng både holdbar og smuk at se på.

Sørg for at investere i din søvn med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Med dens luksuriøse materialer, omhyggeligt udvalgte madras og elegante design vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Gør dig selv den tjeneste at investere i en god nats søvn – du vil takke dig selv hver dag.

Scroll to Top