vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.299 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. 140x190cm med madras. Høj kvalitet og fantastisk komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735248 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med en madras på 140×190 cm i fløjl mørkegrøn udstråler en unik elegance, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus. Den bløde fløjlsmateriale, der dækker sengen, inviterer til ren velvære og er behageligt at røre ved. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition og nyde optimal komfort, mens du læser eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, som sikrer enestående støtte, holdbarhed og støjabsorption. Den mellemhårde støtte i madrassen giver stabilitet og komfort, hvilket gør den perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Sengens flotte mørkegrønne farve og luksuriøse fløjlsmateriale giver et stilfuldt og sofistikeret udtryk til dit soveværelse. Den solide konstruktion af lærketræ og krydsfiner sikrer langvarig holdbarhed, så du kan nyde denne kontinentalseng i mange år fremover.

Med en vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn får du ikke kun en god nats søvn, men også et smukt og funktionelt møbel, der vil være et imponerende og praktisk tilføjelse til dit hjem. Tag det første skridt mod ultimativ komfort og stil med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top