vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.880 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Med en stor madras og stilfuldt design er komfort garanteret.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735280 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm i en smuk lysegrå fløjl er en hengivenhed til komfort og elegance i din soveværelse. Lad dig fordybe i blødheden af fløjlens luksuriøse stof, der borger for en overlegen følelse af velvære. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til både afslapning og læsning. Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre oplever du en tilpasset støtte og bevægelsesdæmpning, der sikrer en dyb og uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver en stabil liggeposition og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, som er hudvenlig og slidstærk, tilføjer en ekstra lag af behagelig komfort til din soveoplevelse. Alt i alt er denne kontinentalseng en perfekt balance mellem stil, funktionalitet og komfort.

Sengens lysegrå farve og elegante design vil bidrage til at skabe en sofistikeret atmosfære i dit soveværelse. Den er fremstillet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der garanterer lang holdbarhed og stabilitet. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Med denne komplette kontinentalseng får du alt, hvad du behøver for en god nats søvn – sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Vågn op hver morgen følelse af opfrisket og energisk, klar til at tackle dagen med den nødvendige ro og velvære, som kun en god nats søvn kan give. Skab dit eget personlige tilflugtssted med denne stilfulde og komfortable kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top