vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.333 kr.

Forny dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng i blødt fløjl. Luksuriøs komfort og stil til en skarp pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737360 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse og give dig den mest luksuriøse søvnoplevelse. Sengen er indbegrebet af stil, komfort og funktionalitet og vil hjælpe dig med at opnå den dybeste og mest afslappende søvn hver nat.

Sengens fløjlsbløde materiale føles utroligt behageligt mod huden og tilføjer en sofistikeret touch til ethvert rum. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, så du kan nyde en god bog eller se din yndlingsserie i komfort. Med en madras, der har pocketfjedre, kan du være sikker på, at din krop vil blive støttet på den helt rigtige måde, samtidig med at støj og bevægelser minimeres.

Madrasens mellemhårde støtte sikrer, at din krop forbliver korrekt justeret hele natten, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven. Topmadrassen med hudvenligt stofbeklædning tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng.

Denne kontinentalseng leveres med alt det nødvendige for nem montering, og dens stilfulde design i mørkegrønt fløjl vil være et smukt og praktisk tilskud til enhver soveværelsesindretning. Så gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Dit sind og krop vil takke dig for det, hver eneste nat.

Scroll to Top