vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.275 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i trendy gråbrun stof. Oplev perfekt ergonomisk støtte og stilfuldt design i din egen soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700496 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun, Pris: 5230.00

Drømmer du om den perfekte nat’s søvn og ultimativ komfort? Så lad mig præsentere dig for vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med et moderne design og en slidstærk stofbeklædning i en smuk gråbrun farve vil denne seng ikke blot forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse.

Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden, så du kan tilpasse din siddende stilling perfekt, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Denne fleksibilitet giver dig den optimale rygstøtte og komfort.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – det er også det indre, der betyder noget. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en utrolig støtte og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver øget stabilitet og komfort, ideel til dem der foretrækker at sove på maven. Med den inkluderede topmadras, der har et hudvenligt betræk og et lag af blødt skum, får du den ultimative følelse af luksus og velvære.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt. Men med vores letforståelige brugermanual, vil du have din nye kontinentalseng samlet på ingen tid.

Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og opgrader til en vidaXL kontinentalseng i dag. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top