vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

3.616 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med elegant lysegrå fløjl og en komfortabel madras er dette den ultimative måde at forkæle dig selv på. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693958 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det kommer til komfort og stil i soveværelset. Med sin elegante lysegrå fløjlsoverflade giver denne seng ikke kun en luksuriøs følelse, men tilbyder også en utrolig behagelig hvileoplevelse.

Det unikke fløjlsmateriale er kendt for sin blødhed og holdbarhed, hvilket gør det til det perfekte valg for en beroligende nattesøvn. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du slapper af i sengen.

Med en madras fyldt med pocketfjedre får du den ultimative støtte og komfort. Disse pocketfjedre er designet til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en rolig søvn uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemhård fasthed, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker stabil støtte hele natten.

Topmadrassen på denne seng er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Med sit elegante lysegrå og hvide design tilføjer denne seng et strejf af elegance til ethvert soveværelse.

Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan nyde godt af din nye soveoplevelse. Med dimensionerne 203 x 147 x 78/88 cm for sengen, 140 x 200 x 20 cm for madrassen og 140 x 200 x 5 cm for topmadrassen passer denne kontinentalseng perfekt til en standard dansk dobbeltsengsstørrelse.

Gå ikke på kompromis med din søvnkomfort – invester i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL og oplev en himmelsk nattesøvn hver nat. Transformér dit soveværelse til et fristed for afslapning og velvære med denne luksuriøse kontinentalseng.

Scroll to Top