vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.856 kr.

Få komfort i smuk lyserød stil med vores kontinentalseng fra vidaXL. En drøm til din nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666734 Kategori:

Den smukke lyserøde kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til et elegant og luksuriøst rum, hvor du kan slappe af og nyde en god nattesøvn hver nat. Den bløde fløjlsbeklædning skaber en følelse af luksus og komfort, og stoffet er behageligt at røre ved. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og sikrer optimal komfort og støtte hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver en mere rolig søvnoplevelse. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den sikrer god stabilitet og holdbarhed.

Topmadrassen i hudvenligt materiale beskytter din madras og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Den bløde og slidstærke stofbetræk gør topmadrassen behagelig at ligge på og nem at vedligeholde.

Sengen er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Med målene 203 x 93 x 78/88 cm (L x B x H) passer sengen perfekt ind i de fleste soveværelser og tilføjer en touch af elegance.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserødt fløjl kan du se frem til en god nattesøvn fyldt med luksus og komfort. Skab dit eget personlige oase med denne smukke seng, og lad dig forføre af dens elegante design og enestående kvalitet. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top