vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder grå

4.827 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse 180×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Med høj kvalitet og stilfuldt design får du den perfekte kombination af komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665485 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker at opgradere din soveoplevelse til det næste niveau af ren komfort og luksus. Den elegante seng er designet med et stilfuldt gråt kunstlæder, der både er slidstærkt og let at rengøre, hvilket sikrer, at din seng altid ser fejlfri ud.

Med en justerbar sengegavl kan du finde den perfekte støtte, når du læser eller ser tv i sengen, mens den mellemhårde madras med pocketfjedre tilbyder en optimal kombination af stabilitet og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Den ekstra bonus ved denne kontinentalseng er dens praktiske montering, da den leveres med en brugervenlig manual, så du hurtigt kan nyde fordelene ved din nye seng.

Med en solid konstruktion af lærketræ og krydsfiner kombineret med det elegante kunstlæder og det luksuriøse design, vil denne kontinentalseng med madras ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også forvandle dit soveværelse til en stilfuld oase af komfort og elegance.

Uanset om du vælger at slappe af, arbejde eller sove i denne fantastiske kontinentalseng, så kan du være sikker på, at hver eneste detalje er designet med din komfort og velvære for øje. Giv dig selv den ultimative gave med denne vidaXL kontinentalseng, og oplev selv den transformation, som en god nattesøvn kan bringe til dit liv.

Scroll to Top