vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder grå

4.833 kr.

Opdag luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den stilfulde 180×200 cm seng med gråt kunstlæder tilbyder en god nats søvn og elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665683 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er det ultimative valg for en luksuriøs og afslappende søvnoplevelse. Med sit elegante design og strømlinede grå kunstlæderfinish tilføjer denne seng både stil og komfort til ethvert soveværelse.

Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet giver ikke kun sengen et elegant udseende, men det er også ekstremt let at rengøre og modstår pletter effektivt. Den justerbare sengegavl sikrer optimal rygstøtte, når du slapper af i sengen.

Med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, opnår du en perfekt kombination af støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og garanterer en stabil og behagelig søvn.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også utroligt blød og komfortabel, hvilket bidrager til en endnu mere behagelig søvnoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en sengeramme lavet af solidt lærketræ og krydsfiner samt konstrueret træ, garanteres holdbarheden og stabiliteten på længere sigt. Med dimensionerne 203 x 183 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 180 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 180 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, passer denne kontinentalseng perfekt til din soveværelsesindretning.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 180×200 cm bringes en følelse af elegance og komfort ind i dit hjem. Oplev en dyb og forfriskende søvn hver nat og vågn op frisk og veludhvilet med denne fantastiske seng.

Scroll to Top