vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl sort

4.706 kr.

Få drømmesov med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant sort fløjl, der sikrer ultimativ komfort og stil til din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799823 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med en blød fløjlsoverflade i elegant sort farve er det ultimative valg for en god nats søvn. Med denne luksuriøse seng kan du nyde maksimal komfort og afslapning hver eneste nat. Den bløde fløjlsbeklædning er ikke kun behagelig at røre ved, men giver også et stilfuldt og elegant udseende til dit soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne feature giver ikke kun en behagelig støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen, men tilføjer også en ekstra dimension af luksus til din soveoplevelse.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, er du garanteret en høj kvalitet og lang holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og en behagelig søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver både stabilitet og komfort – perfekt til dem, der sover på maven.

Topmadrassen, der følger med, er ikke kun hudvenlig og blød at ligge på, men beskytter også din madras og forlænger dens levetid. Med sin hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum er den med til at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Sengen er lavet af holdbare materialer, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer lang holdbarhed og stabilitet. Med målene 203 x 163 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne vidaXL kontinentalseng. Med en seng, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken, får du alt, hvad du behøver for en god nats søvn – hver nat. Forkæl dig selv med det bedste og invester i din søvnkvalitet med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top