vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.932 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl lysegrå. Fantastisk komfort og stil til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798643 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og restituerende søvnoplevelse hver nat. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlsbetræk i en smuk lysegrå farve vil denne seng ikke kun være et funktionelt møbel i dit hjem, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort efter behov, mens den mellemhårde madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte og trykaflastning gennem hele natten. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket giver en forstyrrelsesfri søvnoplevelse, mens den bløde og hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfortlag til din søvn.

Denne kontinentalseng er konstrueret med materialer af høj kvalitet, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket garanterer langvarig holdbarhed og stabilitet. Med målene 203 x 163 x 118/128 cm vil denne seng passe perfekt ind i dit soveværelse og skabe en hyggelig atmosfære, som du vil elske at slappe af i.

Vil du opleve den ultimative nat af velvære og luksus? Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl i størrelsen 160×200 cm i lysegrå nu og bring komforten og elegance til dit soveværelse. Lad drømmene komme til live hver nat med denne forførende seng, der vil forvandle din søvnoplevelse på en måde, du aldrig har troet muligt.

Scroll to Top