vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.341 kr.

Opdag luksus og komfort i én med vores vidaXL kontinentalseng. Med en elegant fløjlsoverflade og en 140×190 cm madras, vil du sove som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795565 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit bløde fløjlsmateriale er denne seng ikke kun behagelig at ligge på, men også en fryd for øjet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og nyde ultimativ komfort, når du læser eller ser tv i sengen.

Madrasen i sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker optimal stabilitet og komfort.

Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige betræk, tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Den medfølgende brugermanual gør monteringen let og problemfri, så du hurtigt kan nyde den luksuriøse komfort, som denne kontinentalseng tilbyder.

Med målene 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) er denne seng perfekt til et værelse, der kræver både stil og funktionalitet. Med en seng i denne kvalitet er en god nats søvn garanteret, og du vil vågne op frisk og veludhvilet klar til en ny dag. Opgrader dit soveværelse med våben rette kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top