vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.323 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Skab det perfekte sovemiljø med stil og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767192 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm og i en elegant gråbrun farve, er det ultimative valg, når du ønsker en god nats søvn kombineret med en stilfuld og moderne indretning i soveværelset.

Denne kontinentalseng er udført i slidstærkt stof, som både tilføjer et enkelt og rent look samt sikrer åndbarhed og holdbarhed. Den praktiske sengegavl bringer ekstra komfort og kan justeres i højden efter behov, hvilket giver optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Madrasen, udstyret med individuelle pocketfjedre, er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed samt evnen til at tilpasse sig kroppens form og bevægelser. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med et hudvenligt og blødt stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din soveoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og består af en sengeramme i gråbrun stof, en sengegavl med kanter, en komfortabel madras og en topmadras for ekstra luksus.

Investér i din søvnkvalitet og indretning med denne elegante vidaXL kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Gå ikke på kompromis med din søvn – vælg kvalitet og design med denne funktionelle og luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top