vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.124 kr.

Få en god nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant cremefarvet stof. Optimal komfort og stil til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763860 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet, Pris: 5125.00 Denne kontinentalseng er skabt til at give dig den ultimative soveoplevelse. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng føre dig direkte til drømmeland hver nat.
Den slidstærke stofbetræk i en smuk cremefarve giver sengen et stilfuldt og tidløst udtryk, der passer ind i enhver soveværelsesindretning.
Sengens justerbare sengegavl sikrer optimal komfort og støtte, uanset om du læser, ser tv eller bare slapper af.
Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en exceptionel støtte og tilpasningsevne, samtidig med at de reducerer støj og bevægelser for uforstyrret søvn.
Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel soveoplevelse, især for dem, der sover på maven.
Topmadrassen, der er beklædt med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort for den ultimative luksuriøse fornemmelse.
Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.
Med en sengelængde på 203 cm, bredde på 163 cm og en højde på 118/128 cm, sammen med en madrasstørrelse på 160×200 cm og en topmadras på 160×200 cm, får du den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet i denne komplette pakke.
Gør din næste søvnoplevelse til noget helt særligt med denne vidaXL kontinentalseng med madras.

Scroll to Top