vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.131 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse? Opgrader din soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i elegant gråbrun stof. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761813 Kategori:

Denne smukt designede vidaXL kontinentalseng med en madras på 160×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der værdsætter både stil og komfort. Med sit slidstærke stof, der er både åndbart og holdbart, vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også et æstetisk tiltalende element til dit soveværelse.

Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Den medfølgende madras er af høj kvalitet med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops form og absorberer støj og stød for en rolig søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der sover på maven og ønsker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Alt i alt er dette sæt en komplet løsning for en god nats søvn og en stilfuld tilføjelse til dit hjem.

Vælg denne vidaXL kontinentalseng med madras for at skabe en afslappende og luksuriøs atmosfære i dit soveværelse. Med en seng i gråbrun stof og en madras i hvid og gråbrun farve, der begge er lavet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på at investere i både komfort og stil. Et produkt, som du vil nyde i mange år fremover.

Scroll to Top