vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.649 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Luksuriøst design, komfortabelt stof og en perfekt pasform til din søvn. Bestil nu og få den bedste nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761517 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i stof mørkebrun er den ultimative løsning til en god nats søvn og maksimal afslapning. Med sit enkle og rene look i slidstærkt stof skaber denne seng det perfekte udgangspunkt for din soveværelsesindretning.

Sengens praktiske sengegavl med justerbar højde giver ikke kun en elegant finish, men også fremragende støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se TV. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt, absorberer støj og stød, hvilket bidrager til en rolig og uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse og sørger for, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.

Denne kontinentalseng i mørkebrunt stof er lavet af kvalitetsmaterialer som polyester, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Med dimensioner på 203 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i de fleste soveværelser.

Så invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen med madras 140×200 cm i stof mørkebrun og oplev en ny standard for komfort og stil i dit hjem. Drøm sødt og vågn op forfrisket med denne luksuriøse seng, der ikke kun er et møbel, men en livsstilsinvestering.

Scroll to Top