vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.434 kr.

Opgrader din søvn med vores elegante 140×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Luksuriøs komfort og stil i mørkebrunt stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759471 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×200 cm er designet til at revolutionere din søvnoplevelse og forvandle dit soveværelse til et oase af komfort og stil. Denne seng er ikke bare en almindelig seng – den er et kunstværk af elegance og funktionalitet.

Selve sengen er udført i slidstærkt stof i en smuk mørkebrun farve, der udstråler stil og sofistikeret elegance. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og ekstremt slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med komforten.

En særlig feature ved denne kontinentalseng er dens praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl er ikke kun et dekorativt element, men den giver også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din foretrukne tv-serie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet med komfort og er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne seng er beklædt med en hudvenlig og slidstærk stofbetræk, der garanterer en blød og behagelig overflade at sove på. Denne topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng og sikrer en hygiejnisk og allergivenlig søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter, at emballagen er åbnet. For nem montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af luksus, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med denne enestående kontinentalseng. Oplev selv forskellen og gør din søvn til en oplevelse værd at drømme om.

Scroll to Top