vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

3.679 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med denne kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Et smukt og funktionelt møbel til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728047 Kategori:

Produkter, der omfavner dig med komfort og stil, er afgørende for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem. Med vidaXL kontinentalsengen med madras i 140×190 cm får du ikke kun en seng; du får en oase af afslapning og velvære. Den bløde fløjl, der pryder denne seng, er ikke blot et luksuriøst materiale, men også en kilde til øget komfort og hygge. Med sin tætte og jævne struktur indhyller fløjl dig i ren luksus og inviterer dig til at slappe af i ultimativ stil.

En af de mest enestående funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses dine præferencer og skaber den perfekte støtte, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse hver nat. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket bidrager til en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte har denne madras den rette balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der fuldender dette ensemble af luksus, er både slidstærk og hudvenlig, hvilket giver dig den ekstra blødhed og komfort, du fortjener.

Denne kontinentalseng i mørkegrøn fløjl vil ikke blot forvandle dit soveværelse, men også dit syn på en god nats søvn. Med hvert element nøje udvalgt og designet med fokus på kvalitet og komfort er denne seng en investering i din velvære og afslapning. Skab dit personlige oase med denne elegante kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort hver eneste nat.lad din seng være et pragteksemplar af stil og komfort og invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen med madras i 140×190 cm fløjl mørkegrøn.

Scroll to Top