vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

3.578 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Perfekt balance mellem elegance og komfort. Bestil nu og nyd en dyb og afslappende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728050 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 140×200 cm er det ultimative valg for enhver, der ønsker en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse. Sengen er designet med øje for både stil og funktionalitet og vil være et elegant og praktisk tilføjelse til ethvert soveværelse.

Sengen er betrukket med blødt og lækkert fløjl, som skaber en behagelig og indbydende atmosfære. Det fløjlsbløde stof er ikke kun en fryd for øjet, men det er også behageligt at røre ved og sikrer en luksuriøs følelse, når du ligger i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene tilpasser sig kroppens form og vægt, hvilket minimerer trykpunkter og giver en jævn og afslappende søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og sikrer en stabil liggeposition uden at gå på kompromis med komforten.

Sengen har også en praktisk justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Sengegavlen kan tilpasses i højden for at imødekomme dine personlige behov og præferencer, hvilket gør sengen til det perfekte sted at slappe af og nyde din fritid.

Med den medfølgende topmadras, der har en hudvenlig stofbetræk og en blød skumfyld, kan du forvente en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras. Topmadrassen er let at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og indbydende i lang tid.

Denne komplette pakke inkluderer alt hvad du behøver for at opgradere din soveoplevelse: en stilfuld sengeramme, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras. Livet er for kort til dårlig søvn – giv dig selv den gave af en perfekt nats søvn med vidaXL kontinentalsengen med madras i dimensionen 140×200 cm.

Scroll to Top