vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

3.589 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng. Det elegante design, den komfortable madras og slidstærke fløjlsbetræk vil give dig den bedste nattesøvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729964 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×200 cm er det ultimative valg til en himmelsk nattesøvn. Den bløde fløjlopbetræk giver en følelse af ren elegance og komfort, som du vil elske at synke ned i efter en lang dag. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og give den perfekte støtte, når du sidder op for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en holdbar og tilpasselig støtte til din krop. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en stille og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der kræver stabilitet og komfort uden at gå på kompromis.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra luksus og beskyttelse til din seng. Den bløde og holdbare overflade sikrer en behagelig søvnoplevelse og bidrager til sengens samlede komfortniveau. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Sengens elegante lysegrå farve og kvalitetsmaterialer – herunder fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ – giver et tidløst og stilfuldt design, der vil komplementere enhver indretning. Med en samlet størrelse på 203 x 147 x 78/88 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng perfekt til soveværelset med plads til at strække ud og slappe af.

Pakken indeholder alt hvad du behøver for at opbygge denne drømmeseng, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Sørg for at følge den medfølgende brugermanual for en problemfri montage. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen og oplev en nattesøvn i luksuriøs komfort hver eneste nat.

Scroll to Top