vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

2.926 kr.

Få den bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Blødt stof, komfortabel madras og elegant design. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723691 Kategori:

Dyk ned i en dyb søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm. Denne elegante seng i en smuk cremefarve vil tilføje stil til dit soveværelse samtidig med at den giver dig den ultimative komfort under din søvn. Fremstillet af slidstærkt stof, er denne kontinentalseng både funktionel og stilfuld. Tilpas højden på sengegavlen efter din egen præference og nyd den ekstra støtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer bevægelse for minimal forstyrrelse under søvnen. Med en mellemhård støtte, er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en stabil og komfortabel søvnoplevelse hver eneste nat.

Topmadrassen er betrukket med hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden. Denne ekstra lag af komfort giver dig den luksuriøse følelse, du fortjener.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Hver detalje er designet med din komfort i tankerne, og hver del leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle din nye kontinentalseng.

Skab dit eget personlige oase med denne vidaXL kontinentalseng, der både er praktisk og elegant. Lad dig synke ned i en dyb og forfriskende søvn med denne fantastiske seng, der vil forvandle dit soveværelse til et sted, hvor du virkelig kan slappe af og genoplade. Giv dig selv den ultimative luksus med denne vidunderlige kontinentalseng, der vil give dig drømmesøvnen, du har længtes efter.

Scroll to Top