vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort

5.357 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948592 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 160×200 cm er mere end bare en seng – det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Sengen er designet med et elegant og moderne touch, der vil tilføje en luksuriøs følelse til dit soveværelse.

Det slidstærke stof i en smuk sort farve tilføjer et sofistikeret udseende til sengen og er samtidig åndbart og behageligt at ligge på. Sengegavlen kan justeres i højden for at sikre optimal rygstøtte, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Den farverige LED-strip, som er indbygget i sengen, skaber en stemningsfuld belysning, der er perfekt til hyggelige aftener eller for at skabe en afslappende atmosfære før sengetid. LED-lyset kan tilpasses efter dine præferencer og skaber en unik og personlig atmosfære i dit soveværelse.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Den medfølgende topmadras er blød og behagelig at ligge på, hvilket sikrer dig en god nattesøvn hver eneste aften.

Denne kontinentalseng er ikke bare et møbel, det er et statement piece, der vil transformere dit soveværelse og give dig den luksus og komfort, du fortjener. Med et moderne design, praktiske funktioner og enestående komfort er denne kontinentalseng med LED-lys det ultimative valg for dem, der søger det bedste af det bedste. Forkæl dig selv med denne luksuriøse seng og opgrader dit soveværelse til et sted, hvor du virkelig kan slappe af og genoplade din energi.

Scroll to Top