vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort

5.158 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Skab en afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810487 Kategori:

Med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 160×200 cm i elegant sort stof, kan du skabe den ultimative oase af komfort og stil i dit soveværelse. Denne seng er mere end blot et sted at hvile dit hoved om natten – den er et kunstværk i sig selv med sit moderne design og innovative LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig brug og komfort. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun ekstra støtte, men giver dig også mulighed for at tilpasse din siddestilling, når du slapper af i sengen.

Den farverige LED-strip langs sengens kanter tilføjer et futuristisk og flot touch til din soveværelsesindretning. Skab din egen unikke stemning med valgmuligheder for farver og lysintensitet.

Den integrerede madras med pocketfjedre leverer en uovertruffen støtte og tilpasningsevne, hvilket sikrer en god nat søvn. Topmadrassen er både blød og hudvenlig, for ultimativ komfort og hygiejne.

Bemærk, at for at bevare hygiejnen kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Vores produkter leveres med en brugervenlig manual til nem montering.

Denne kontinentalseng fra vidaXL indeholder alt, hvad du behøver for en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse: En sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips. Tag din nattesøvn til det næste niveau med denne elegante og moderne kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top