vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrøn

4.449 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrøn – det ultimative møbel til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726933 Kategori:

Dyk ned i en verden af stilfuld komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm i en fortryllende mørkegrøn farve. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative nattesøvnoplevelse, hvor afslapning og velvære går op i en højere enhed.

Den bløde fløjloverflade af sengen inviterer dig til at nyde ren luksus. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch og skaber en fornemmelse af ren velvære. Denne seng er ikke kun et sted at sove, det er et sted at slappe af, genoplade og drømme sødt.

Sengegavlens elegante design tilføjer en ekstra dimension af stil og funktionalitet til sengen. Du kan nemt justere højden for at opnå den perfekte position til at læse en god bog eller se din yndlingsserie med optimal rygstøtte. Sengegavlen skaber den perfekte ramme om din seng og tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse.

Lad madrassens pocketfjedre omfavne dig og skabe en unik støtte, der tilpasser sig din krops konturer og sørger for en god nats søvn. Den mellemhårde støtte giver dig den rette balance mellem komfort og stabilitet, hvilket gør denne seng ideel for enhver sovestilling.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din soveoplevelse. Med dens slidstærke design kan du være sikker på at vågne op frisk og veludhvilet hver eneste morgen.

Livet er for kort til dårlig søvn, så forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn. Lad denne seng være din oase af ro, hvor du kan slappe af og drømme sødt hver nat.

Scroll to Top