vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.909 kr.

Opdag luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design tilbyder denne seng en unik kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950804 Kategori:

Med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof kan du opleve en helt unik sengeoplevelse hver nat. Denne seng er mere end bare et sted at sove – den er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og ro.

Sengens stof udstråler en følelse af elegance og stil med sit enkle og rene udseende. Ikke blot er stoffet åndbart og slidstærkt, det tilføjer også et strejf af sofistikeret charme til enhver indretning. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og skaber den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er dog dens farverige LED-strip, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Med blot et tryk på en knap kan du skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe den helt rigtige stemning, uanset om du ønsker afslapning eller fest.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse. Den hudvenlige topmadras fuldender komforten og giver dig en blød og behagelig overflade at hvile på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Produktet leveres med en brugervenlig manual for nem montering. USB-stikket er en ekstra praktisk funktion, men bemærk venligst, at en 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med dimensioner på 203 x 103 x 118/128 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for madrassen og 100 x 200 x 5 cm for topmadrassen er denne kontinentalseng det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Giv dig selv den gave at sove som en konge hver nat med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top