vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof cremefarvet

3.933 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913875 Kategori:

Dybde. Komfort. Elegance. Tre ord, der bedst beskriver denne enestående vidaXL kontinentalseng. Forestil dig, hvordan du glider ned i sengen efter en lang dag og føler den bløde og behagelige touch af cremefarvet stof mod din hud. En seng, der ikke kun er et møbel, men et kunstværk i sig selv. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, er denne seng skræddersyet til din komfort og støtte, uanset om du vil læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer enhver bevægelse, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Mellemhård støtte sikrer, at din ryg forbliver i en afslappet position, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven. Oven på madrassen ligger en hudvenlig topmadras, der giver ekstra komfort og beskyttelse.

Men denne seng er ikke kun til søvn. Den multifunktionelle bænk kan bruges til ekstra siddepladser i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. En praktisk og stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Med denne kontinentalseng får du ikke bare et møbel, du investerer i din nattesøvn og velvære. Skab dit personlige oase af ro og luksus med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Et møbel, der ikke kun giver dig en god søvn, men også en følelse af dyb tilfredshed og komfort hver nat.oplevelse, der er unik for dig.

Scroll to Top