vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

6.152 kr.

Skab luksus og komfort i dit soveværelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i elegant stof – en drøm at sove i hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767254 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i målene 200×200 cm fremstår som en sand oase af komfort og ro i ethvert soveværelse. Elegant designet i en smuk gråbrun farve skaber denne seng en tidløs og stilfuld atmosfære, der inviterer til en dyb og afslappende søvn.

Sengens stof er ikke blot slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. En praktisk justerbar sengegavl giver mulighed for at tilpasse rygstøtten efter individuelle behov, hvilket gør det behageligt at læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig kroppens konturer for maksimal støtte og komfort. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i en og samme seng, og især velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, belagt med et blødt og hudvenligt stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af øget komfort. Denne topmadras sikrer en blød og behagelig overflade, der forbedrer søvnkvaliteten og giver en ekstra følelse af luksus.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Produktet leveres med en brugervenlig vejledning, der sikrer nem montering.

Skab en atmosfære af elegance og luksus med denne vidaXL kontinentalseng, der med sit funktionelle design og fokus på komfort vil forvandle dit soveværelse til en yderst behagelig oase, hvor du kan nyde en dyb og forfriskende søvn hver nat.

Scroll to Top