vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.414 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og stilfuldt design i cremefarvet stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335954129 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof er det ultimative valg til dit soveværelse. Med sit enkle og rene udseende vil denne seng blive det perfekte fokuspunkt i rummet. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig søvn hele natten lang.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og tilbyder ekstra støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se tv. Et farverigt LED-lys strip langs sengens kanter tilføjer en magisk og stemningsfuld belysning, der skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på høj kvalitet og en behagelig liggeoplevelse. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket mindsker forstyrrelser og sikrer en rolig søvn gennem hele natten.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der er blødt og behageligt mod huden. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage. Den medfølgende LED-strip har en længde på 55 cm og kan tilsluttes via en USB-strømkilde (certificeret 5V strømkilde ikke inkluderet).

Skab et luksuriøst og indbydende sovemiljø med denne smukke kontinentalseng, der leveres med alt hvad du har brug for til en god nats søvn. Glem ikke at følge den medfølgende brugermanual for nem montering. Med denne kontinentalseng er du garanteret en behagelig og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Hvorfor ikke forkæle dig selv med den ultimative soveoplevelse i dag?

Scroll to Top