vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.447 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Elegant design, integreret LED-lys og luksuriøs komfort. Bestil din i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947697 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 90×190 cm i en smuk blå farve vil forvandle dit soveværelse og revolutionere din søvnoplevelse. Lad dig fortrylle af den elegante og moderne design, der vil skabe en følelse af luksus og stil i dit hjem.

Sengen er udformet i et slidstærkt stof, som både er åndbart og behageligt at ligge på. Den medfølgende sengegavl er justerbar i højden og giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den farverige LED-strip langs sengens kanter skaber en beroligende stemning og tilfører rummet en stemningsfuld belysning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en behagelig liggeoplevelse. Fjedrene absorberer støj og stød, hvilket reducerer forstyrrelser og giver dig en uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket bidrager til en endnu mere komfortabel og afslappende nattesøvn.

For at gøre det ekstra behageligt har sengen et USB-stik, så du nemt kan oplade dine enheder mens du hviler. Den kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Skab dit eget personlige oase med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og tag din søvn til nye højder. Lad dig forkæle og nyd en god nats søvn i denne luksuriøse seng, der ikke kun er et møbel, men en investering i din velvære og komfort. Gør dit soveværelse til et sted hvor drømme bliver til virkelighed, og lad denne seng være starten på mange gode nætter og inspirerende morgener.

Scroll to Top