vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.623 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab hygge og stil i soveværelset med denne moderne seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947703 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm er designet til at forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og funktionelt opholdsrum. Den smukke gråbrune farve på stoffet giver et elegant og moderne udtryk, der vil passe perfekt ind i enhver indretning.

Denne seng er ikke kun et æstetisk smukt møbel, men den er også designet med fokus på komfort og funktionalitet. Den indbyggede sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne funktion gør det muligt for dig at få den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Et særligt feature ved denne seng er det farverige LED-lys, der er integreret i sengerammen. Med en simpel klik på fjernbetjeningen kan du skabe en hyggelig og afslappende stemning i rummet. Lysstriben langs sengens kant giver en subtil belysning, der skaber en beroligende atmosfære.

Denne kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet, men den er også yderst komfortabel at ligge i. Den er udstyret med en madras fyldt med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort. Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der er behageligt mod huden og sikrer en god nattesøvn.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør samlingen let og problemfri. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne smukke kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forføre af dens elegante design, komfortable funktioner og stemningsskabende lys. Din søvn fortjener det bedste, og dette produkt vil uden tvivl give dig en god nattesøvn og et stilfuldt soveværelse.

Scroll to Top