vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.648 kr.

Få en god nats søvn i stil med vores luksuriøse kontinentalseng med integreret LED-lys. Oplev romantikken med et tryk på en knap.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947734 Kategori:

Den moderne og stilfulde vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 100×200 cm i en smuk gråbrun farve er det ultimative møbel til dit soveværelse. Med denne seng kan du skabe en beroligende atmosfære, der inviterer dig til at slappe af og opleve en dyb og afslappende søvn hver nat.

Sengens slidstærke stof i en elegant gråbrun nuance udstråler en følelse af ro og elegance. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie. Den farverige LED-strip, der er integreret i sengens design, tilføjer et strejf af magi og skaber en hyggelig stemning i rummet.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig liggeposition hele natten. Den medfølgende topmadras har en hudvenlig overflade, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Bemærk, at hygiejne og komfort er i fokus, og derfor kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med en letforståelig brugermanual er montering en leg, og du kan hurtigt nyde godt af alle fordelene ved din nye kontinentalseng.

Skab dit eget personlige oase med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og nyd en god nats søvn i en seng, der ikke kun er praktisk og komfortabel, men også elegant og stilfuld.

Scroll to Top